naar Homepagina   brandpunten het erfgoed virtueel bezoek de projecten bezoek het seminarie het archief
 
                       
  biografie van een college: 200 jaar dichters, denkers en durvers interactieve VD en kunstboek: Het kunstpatrimonium van het Klein Seminarie Roeselare het leven van Ratte Vyncke De Augustijnenkerk van het Klein Seminarie te Roeselare De groote Stooringe 1875: Historische bijdrage tot de geschiedenis van de Vlaamse Studenten Beweging Waar zit die heldere zanger? De mooiste gedichten van Guido Gezelle sets van postkaarten  
       
 
 
 

In deze rubriek vindt u alle uitgaven die momenteel in het Klein Seminarie verkrijgbaar zijn. U kunt deze kopen op het secretariaat van de school, op het einde van de rondleiding of bestellen via deze website.

Bestelinfo
Na een bestelling via de site ontvangt u een bevestiging per e-mail met daarin een overzicht van uw bestelling en de totale kosten, inclusief verzendkosten.

U kunt enkel betalen per overschrijving. In de bevestigingsmail vindt u ook onze bankgegevens. Vermeld altijd uw bestelnummer bij de overschrijving. Elke bestelling wordt pas geleverd na betaling.
De betaling dient binnen 7 dagen na de besteldatum te zijn voldaan, waarna de bestelling wordt verzonden.

Privacy
Wij gebruiken uw gegevens uitsluitend voor het afhandelen van de bestelling. Uw persoonlijke gegevens worden bijgehouden in een bestand conform de wet van 18 december 1992 op de bescherming van de privacy. Ze worden nooit doorgegeven aan derden.
U ontvangt geen ongevraagde reclame per post of e-mail.

bestelformulier

 
 
   
   
   
   
shop met publicaties over het seminarie
downloadzone
contacteer ons